Skriver om allt som faller mig in, mestadels oväsentliga ting.

lördag 24 november 2012

and I wanna play cool, but I'm losing you

Äter choklad och lyssnar på Justin Bieber. Wtf? Fast han är faktiskt riktigt bra, såhär när han mognat och man kanske vågar erkänna det. Dessutom är han oerhört stilig! Och låtarna spelades ju sönder i shanghai asså...

Effektiv dag idag, skönt! Sov och chillade till 11, storstädade och diskade, lagade massor av matlådor och drog sedan till stallet och red ut  i regndiset med ett gäng. Är oerhört oambitiös med ridningen nu, Seifur hade inte gått på nästan en vecka.. men han var bra ändå! (Men han har blivit ruskigt smal, lilla gammelpollen) En springtur hann jag med sen också, och senare ska jag kvällsfodra, blöh.

Så jävla drygt väder, lerigt och varmt och regnigt, ibland minusgrader så att allt fryser, men ingen snö :( Liksom Hallå, det är snart december!!

Början av december 2011

lördag 17 november 2012

lölölö

Åh, är så sugen på en lyxig chokladkaka på något mysigt kafé.. <3
Eller att äta subway, haha, random!

Varför vart det så att hela mitt liv började kretsa om framtiden, svårt att njuta av idag..

Har drömt om Kina flera nätter irad, nästan jobbigt.

Lösdriftsfodring nästa vecka, känns verkligen jätte, jättejobbigt.

Känner lite för att ta en skogspromenad hemma, typ på Örnberget. Barndomsminnen.

Om 200 dagar tar jag studenten, en oerhört underbar grej, men gud, ångesten!

Ja, det var väl det, just nu.

torsdag 15 november 2012

haha livet alltså

Är exakt alla killar desperata eller? (typ de man inte hållt kontakt med på god knows how long, och fortfarande vill gå ut med en?)
För att inte tala om alla kineser, cheesus. På tal om kineser ser det ljust ut för Shanghai-planerna, nu ska jag bara se till att snacka med mina päron igen, har ju en heeel helg på mig snart, tack och lov. Vad jag mer ska göra i helgen? -Same as always, inte ett skit förutom, träna, äta och hästa på. (lika bra, eller?)

tisdag 13 november 2012

maybe not the only one

tumblr alltså, hänger där för mycket, på gott och ont.
Ed Sheeran är bra.
Jag känner verkligen inte för att kliva upp imorgon.




It's too cold outside for angels to fly,

don't let go, we're moving up in the speed of light

älskar när jag lagar fett god mat, lax med jordnötssås och broccoli, mums <3

Hade nån öppet-hus grej i skolan idag, så var hemma tiiidigt, chill. Skulle ju plugga körkortsteori, men sov lite istället, fast jag lovade att inte göra det ;) Sprang en runda, och mådde himla gott efter det, sådär underbart när all luft man andas bara är helt frisk och blodet pumpas runt i kroppen i samma takt som endorfinerna, så härligt! Har dessutom planerat lite Shanghai-resa till våren, får se innan nästa vecka om kanske Roosa hänger med, det skulle ju vara jätteawesome :D

Snart ska jag ut till stallet och jobba lite med unghästen Vilnir, igår fick han sadel för första gången och imorn blir det kanske första uppsittningen! Jättekul med unghästar ju, när man verkligen ser hur utvecklingen går frammåt varje arbetspass!

söndag 11 november 2012

hmhmhm

trots att jag känner mig superless på att festa, önskar jag fan att jag vart i sthlm i helgen för att fira Rosas 18-års dag! </3

Dillefest i fredags, alla verkade ha kul utom jag, så jag sov i köket för att inte dra ned stämningen för andra, typ(chips var gott iaf). Gick väl mest runt och nojjade över fulla männsikor och deppade over all skit jag bär inom mig liksom, nej, en lååång paus från festande behövs nog, det är liksom inte lika roligt längre. Alla säger ju att det blir så, efter några utgångar efter 18-årsdagen så blir det faktiskt tjatigt, och sen finns det ju inget som riktigt levt upp till Shanghai heller.
Idag tog jag i alla fall tag i livet (som fan!) Har städat och diskat, ridit två dagar i rad, pluggat och tränat rejält, och mår helt enkelt bra nu. Segar och väntar på att Solsidan ska komma ut, saknar mina päron lite, och tänker hur mysigt det hade varit att vara hos dem och titta ut över en skimrande stad.

I östersund öser regnet ned, hade behövts lite snö för att lysa upp de allt kortare dagarna, men man får väl skylla på den globala uppvärmningen. Imorn börjar ännu en fullsmäckad skolvecka, och jag har ingen frukost... Jobbigt det där med att planera maten ibland ;)

torsdag 8 november 2012

maybe

Okaaaay, kroppen är snart i ordning igen, löpning, kost, styrketräning och yoga gör sitt. Känns bra, och jag märker direkt att jag mår så mycket bättre psykiskt också! Bara inte orkat vara så social, allt annat tar all tid och energi, men det kanske det blir lösning på i helgen.

Annars då? Rider in unghästen Vilnir med Erica, pluggar inte så mycket som jag borde utanför skoltid, är trött och sliten halvvägs genom dagen, är grymt sockerberoende, har astma och eksem, fett sugen på glögg, vill ha snö på riktigt, vill orka och hinna rida mer. Ohjuste, så saknar jag Shanghai. Tror jag är lite kär.

Kinesisk nattklubb, för ni vet, that's how I rule 


tisdag 6 november 2012

motivation?

Ja tack, ge mig, om du råkar ha lite över. Måste packa upp, måste ut och springa, måste plugga, men här ligger jag och fryser med en huvudvärk som ännu inte gått över.
Trots att jag vaknade efter än nästan god natts sömn, så försvann den energin fort igen. aah, okej, sätter upp ett mål: inom en halvtimme ska jag vara på väg ut!!

måndag 5 november 2012

otaggad och helt färdig

Jag behöver fan ett lov till, är helt slut - fortfarande. Sliten, frusen, orkar inte med skola. Nu börjar dessa tunga skoldagar igen.

Orkar inte vara här, men vill inte vara i stockholm heller. Känner mig faktiskt helt klar där för denna gång, med all dramatik och jobbiga stunder. Jag behöver det där välmåendet igen, när allt bara klickar, kroppen mår bra och jag tar hand om mig själv.

Men vad gör man. Snart börjar allvaret igen, och så måste man ju fudera över vad som händer efter skolan också... ångest? check!

torsdag 1 november 2012

/

Har det bra hemma alltså. Tre år uppe på Dille känns helt enkelt för långt, för mycket att längta ifrån.
Det är ju som sån skillnad, på skol-pau, på sthlms-pau och framförallt Shanghai-pau, ju anonymare man är, desto lättare är det att bara vara den man vill, så gott det går.
Det är här saker händer, annars går allt bara på halvfart.
Menmen, inte så långt kvar till studenten, och då kanske det är dags att vidga vyerna ytterligare?
Utspökad av Elin till Halloween ;)