Skriver om allt som faller mig in, mestadels oväsentliga ting.

onsdag 29 februari 2012

Busstationen

Sitter och Chillar som en cooling med min fiina nya iPhone<3 bussen går om ca en timme, så här får man sitta och underhålla sig med att lyssna på a-lagarna.
WiFi på stationen iaf, yeah!

tisdag 28 februari 2012

last night @ Dille

för en vecka och en halv, i alla fall - Imorgon tar ju jag och Sara nattåget hem till henne :)
Har ju lite packning att genomföra innan dess, men det hinns med imorgon! För, turligt nog, har man ledigt på fm om man är klar i svenskan och engelskan, vilket jag braigt nog är.

äääh det är ju inget kul som händer i mitt liv, inte heller några kloka funderingar jag har att skriva om.. så hejs!

måndag 27 februari 2012

Fågelturken

Det blåser idag, just so you know. Står jag i rummet känner jag vindar från fönstret. Really chilly.
En ganska normal dag, matten på förmiddagen kändes inte alltför hopplös. Ridit hästarna, gick sådär, men jag är relativt nöjd. Sprungit, duschat, inget är väl dåligt egentligen. Jag känner mig inte totalt hopplös idag heller. Bara lite, lite tristess. Precis som varje dag, längtar jag så himla mycket till Kina. Eller någonstans, över huvud taget. Det är i tankarna liksom hela tiden.



Random bild. The Bund i regn

söndag 26 februari 2012

Yue Qui Man Bu

Ja, man kan ju inte påstå att jag valde världens enklaste namn till denna, nya, ännu inte så jättefina blogg.
Frasen är passande nog på kinesiska, och en översättning som faktiskt är gramatiskt korrekt är Moonwalk. En låt med samma namn är för tillfället på replay, därifrån kommer alltså inspirationen.

Känner att allt med Kina kan ju identifiera mig en del, liksom musiken, och besattheten av asiater som dansar ;)

Det finns verkligen många bloggar, märkte jag när jag testade nya namn. De är liksom inte igång, men ändå skapade, massor av bloggar med kinesiska namn. Lite lustigt, sådär.

JPM, ack så stiliga de är, Lil' J, Prince och Mao Di.

-

50 % av de kinesiska musikvideorna som finns, är banne mig baserade på kampsport... Av något slag. Proud much?


Alltså, blogspot, jag älskar dig redan <3

Fin dag

En såndär perfekt söndag. Massor av chill och latande, två fina ridturer i det strålande vädret. Glitra var ju lite knäpp idag, fick lite trotsryck och ville inte går ifrån stallplanen. Sådär fånig var hon för tre år sedan, passar sig definitivt inte nu!

Hoppas på att hitta motivationen att springa ikväll, en liten förkylning har ju gjort att jag inte kunnat göra det på en vecka... Må ju komma i form någon gång!

Har även städat och fixat i rummet, hög tid för det.. Mår så himla mycket bättre när rummet är sådär superfräscht, men det känns så drygt att komma igång och städa. Började packa lite till sportlovet också, Junosuando here I come ;)

En bild som säger tusen ord?

Vet ni hur himla svårt det är att komma på en fin blogg-header? Dels ska man ha en bra idé om hur den ska se ut, en bra beskrivning av bloggen, ett klokt citat, eller nåt smart. Fast citat egentligen, hur orginellt är det. Att ha en blogg är väl inte heller orginellt, iofs.
Men tillbaka till mitt problem med bilder: Man vill ju ha det där perfekta, lyvkas fånga hela sitt liv, en del av sin identitet på toppbilden. Hur svårt som helst. Helt plötsligt sitter jag ju här med tusentals fina bilder, men inte en enda säger någonting om mig.

Fix med blogg

Snartsnartsnart kan denna blogg vara igång, håller på och grejar med bilder och allt sånt, lite jobbigt är det allt..! Ska gå och äta frukost, att försöka arbeta med datorn på fastande mage är ingen jätte-hit.












Såklart en liten, gammal, skumm bild ska med. Satan vad fort det gick att ladda upp :D

lördag 25 februari 2012